Life changing events- seminars, trainingen en lezingen

De Life-changing events, lezingen en seminars zijn bedoeld voor diegenen die interesse hebben in expansie van het eigen bewustzijn en het up-liften van de trillingsfrequenties van eigen energetisch veld.
De thema’s van seminars, lezingen, trainingen zijn de thema’s die zichzelf op het niveau van het Collectieve bewustzijn op de planeet afspelen.

Seminar ‘Liefde & Relaties’

Relaties hebben en onderhouden is voor veel mensen één van de moeilijkste klussen die er is. Een liefdesrelatie is hierop geen uitzondering.

Wat maakt het voor veel mensen zo ingewikkeld en vaak frustrerend? Je partner spiegelt aspecten van jezelf waarvan jij je (nog) niet bewust bent. Je trekt de partner aan die als beste spiegel voor je werkt.

Elke relatie heeft maar één doel – je helpen om volledig jezelf te zijn

Wanneer je denkt dat jij je partner kunt veranderen, wordt het een pijnlijk karwei.  En… het lukt je ook niet, is dat je al opgevallen? Je kunt nooit een reflectie (afspiegeling) veranderen en toch is dat  wat veel mensen aan het doen zijn.

Dat is ook wat er gebeurt op het niveau van het collectieve bewustzijn op deze planeet. Veel pijnlijke conflicten ontstaan doordat men in conflict komt met de reflectie en niet inziet dat de reflectie niet veranderd kan worden, zonder eerst het origineel te veranderen (jezelf).

Tijdens het seminar leer je op constructieve wijze, datgene wat je op de ander projecteert, te herkennen, te transformeren en vervolgens een vreedzame relatie te hebben met jezelf en met je partner.

Data op aanvraag

Training: Manifestatie van je authentieke zelf

In de tijd waarin we nu leven is het erg belangrijk dat je je volledige Zelf kan manifesteren en van daaruit leeft.
We zijn gewend om een deel van onszelf te laten zien en een deel te verbergen. We noemen dat het schaduwaspect van ons zelf.
Wat we ons niet realiseren is dat deze onbewuste, ooit aangeleerde gewoonte, ons ervan weerhoudt om ons volledig potentieel te gebruiken. Het onderdrukken en het op afstand houden van een deel van jezelf kost je bovendien veel energie.
Juist deze krachtige creatieve energie houdt je vitaal en heb je nodig voor de realisatie van je dromen!

Het enige wat het Universum van je vraagt, is dat je volledig jezelf bent. Dan pas ben je in alignement met je oorspronkelijke blauwdruk die vreugde, excitement en zelfrealisatie is.

In deze training leer je om het onderdrukte aspect van jezelf, dat zoveel kracht bezit, te leren kennen, te omarmen en te manifesteren, als een volwaardig deel van jezelf.

Data op aanvraag

Training: Praktische manifestatie tools

Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin wij in staat zijn om een kwantumsprong in de  evolutie te maken.
Wat houdt dat praktisch gezien in? Dat het nu binnen onze mogelijkheid is om de werkelijkheid van onze eigen voorkeur te manifesteren.
Jij bent deel van het holografisch Universum, gemaakt en ontworpen vanuit hetzelfde principe van waaruit alles in het Universum ontworpen en gemaakt is. Het Universum ondersteunt zichzelf volledig, onvoorwaardelijk en met een perfecte timing. Je bent als deel van het hologram in alles onvoorwaardelijk ondersteund en voorzien.

Een les in bewuste manipulatie van energie – dat is wat manifestatie in feite is,  is één van de belangrijkste lessen van deze tijd

Je reactie zou kunnen zijn: “Zo ervaar ik het niet, dat is niet hoe ik mij voel en dat is niet wat ik zie in mijn leven…” En dat klopt.
Je zult alleen datgene als je werkelijkheid kunnen ervaren, wat binnen je eigen paradigma ligt of met andere woorden, wat je gelooft dat binnen je mogelijkheden is. Je ervaring van de werkelijkheid is een afspiegeling van de onbewuste programmering van je fysieke Mind (zowel op individueel niveau als op het niveau van het Collectieve bewustzijn).
Dat is de clou.

You are the selfmade (wo)man in a selfmade world…

De training ”Praktische manifestatie tools” is ontwikkeld voor diegenen die de werkelijkheid van hun eigen voorkeur, bewust willen leren manifesteren.
In de training geeft leer je:

  • Hoe manifestatie werkt op de verschillende niveaus van het Existentieveld.
  • Hoe het anders werkt op het fysieke plan en waarom.
  • Wat het manifestatiemechanisme is.
  • Welke stappen in het proces er zijn en wat je absoluut niet mag missen…
  • Hoe je het vooral moeiteloos kan doen.

Er bestaat geen problemen totdat je ze creëert.

De training is toegankelijk, praktisch en direct toepasbaar in je leven.

Data op aanvraag 

× Hoe kan ik je helpen?