Diensten

1-op-1 sessies

Ik bied twee soorten 1-op-1 sessies aan. De Holistische transformatie coaching voor bedrijven en de Changing Sessies voor particulieren.

Bij de Holistische transformatie coaching richt ik mij op het brede scala van werkgerelateerde vraagstukken van mijn klanten.

In een Changing Sessie werk je bewust aan je eigen evolutieproces.
Tijdens de eerste sessie channel ik informatie over karmische ontwikkelingsstukken van je ziel, zodat je weet wat de bedoeling is van je huidige incarnatie en waar we aan gaan werken.

Tijdens de individuele sessies werken wij aan:

  • de integratie van je ‘schaduwkant’ in je bewustzijn,
  • de transformatie van je oude programmering,
  • het shiften naar een nieuwe, verheven (hoogdimensionale) versie van jezelf.

Elke sessie sluit ik af met een energetische healing, het openen en in balans brengen van je chakra’s  en het weghalen van de karmische programmering van je energieveld. Wanneer het nodig is plaats ik een download,  zie het als nieuwe software in je systeem.  Een download werkt als knowhow die direct beschikbaar en inzetbaar is. In het proces van het weghalen van verouderde programma’s en het plaatsen van nieuwe downloads ben jij diegene die hier volledige controle over hebt.

Ik kan en zal niets doen zonder je toestemming.

Life changing events- seminars, trainingen, lezingen

Life changing events zijn bedoeld voor diegenen die interesse hebben in expansie van het eigen bewustzijn en het up-liften van de trillingsfrequenties van het eigen energetisch veld.
De seminars, lezingen en trainingen hebben thema’s die zich op het niveau van het Collectieve Bewustzijn op de planeet afspelen.
Jij bent dat Collectief, zelfs als je het gevoel hebt dat het niet zo is.
Alle lezingen, trainingen en seminars brengen de deelnemers kennis en inzicht.
De informatie en know-how die je krijgt zijn praktisch, gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven en is down to earth.

Changing Matrix

Vaak krijgen wij privé en/of zakelijk te maken met verstoringen in het energieveld van een woonhuis  of/ een bedrijfspand waar wij werken of b.v. als consument binnen komen.

Het verstoorde energieveld van zo’n object beïnvloedt  direct je eigen energie en vooral als je lange tijd erin verblijft. Het beïnvloedt je welbevinden, je mogelijkheid tot ontstressen en ontspannen kunnen werken en leven. Het creëert een aanhoudende spanning in je eigen energieveld waardoor je je rusteloos gaat voelen en vaak onbewust uit zo omgeving weg wil. Of andersom kan je je energetisch onderdrukt, moe  en futloos gaan voelt.  

Goed nieuws is dat zo’n energetische matrix veranderd kan worden en dan als het ware een upgrade krijgt. En dat merk je direct.

Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg

De informatie in dit boek verandert je leven. Het verhoogt de trillingfrequenties van je bewustzijn, activeert je cellulaire geheugen en helpt je in je eigen evolutieproces, als mens en als het collectieve bewustzijn op deze planeet.

Hoe het je leven verandert? Dat is voor iedereen weer anders. Het boek vraagt om nieuwsgierige openheid en onbevangenheid. Ervaar wat het met je doet. Dat is alles.

× Hoe kan ik je helpen?